Aloha From Hawaii

Door Alexander Broussard & Friends

Aloha From Hawaii is een hommage aan het legendarische concert dat Elvis gaf in het Honolulu International Center. Uitgezonden per satelliet en bekeken door meer dan een kwart van de wereldbevolking! Klik hier voor alle data en ticketverkoop.

Historie

Vijftig jaar geleden schreef Elvis Presley geschiedenis: hij zond z’n optreden in het Honolulu International Center uit via satelliet. Meer dan een kwart van de wereldbevolking keek via de televisie naar dit fenomenale concert ‘Aloha From Hawai’.

Bandleider Alexander Broussard – bekend van The Billy Joel Experience (The Tribute SBS6), Najib Amhali en Crazy Pianos – is groot fan van The King. Daarom brengt hij deze muzikant en z’n legendarische nummers terug naar het podium. Geen zorgen: zonder verkleedpartijen en karikaturen. Een prachtig muzikaal eerbetoon aan misschien wel de grootste artiest aller tijden.

Alexander neemt zelf plaats achter de piano. Lead vocalist Johnny E. staat hem bij, samen met een swingende ritmesectie, twee gitaristen, een voltallige blazerssectie en backing vocalisten. Met dit 12-koppige ensemble brengt Alexander eenmalig een muzikale hommage aan Elvis Presley’s Aloha From Hawaii. Daarbij wisselt hij muziek af met verhalen over het turbulente leven van de muzikant.

 

Scroll naar boven